Gibaj z nami

S-FIT, ŠPORT IN REKREACIJA

Naj športna rekreacija postane del vašega vsakdana, ki se ga boste vedno znova razveselili.

S-FIT, Šport in rekreacija | Krepitev in sprostitev uma, telesa in duha

Naša vizija in trud sta izvedba kvalitetnih in celostnih vadb, na katerih se vsak vadeči dobro počuti, uživa ter z našo pomočjo uresničuje svoje cilje in vzdržuje dobro splošno kondicijo. 

Želimo dolgoročno pozitivno vplivati na zdravje in vitalnost naših vadečih ter krepitev telesa in duha, z zmernim, zdravim in rednim gibanjem.
Namen je, da športno rekreacijo vzljubite in da postane del vašega vsakdana, oblika družabnega in aktivnega preživljanja prostega časa. Ne glede na to s katero obliko športa pa se boste srečevali, ter vaše želje in pričakovanja, je bistvenega pomena, da se zavedate, da je še vedno glavno, ki poganja naš um, dušo in telo ter nam daje življenje oz. energijo, zdrava prehrana ter seveda dovolj počitka za učinkovito regeneracijo (predvsem kvaliteten in dovolj dolg spanec).
 
Odlične in raznolike skupinske športno-rekreativne vadbe, kjer lahko vsak najde primerno vadbo zase, želja po spremembi življenjskega sloga in prijetno prijateljsko vzdušje, ki vlada pri nas, so dober razlog, da nas čimprej kontaktirate in se nam pridružite na treningih v Novi Gorici in Ajdovščini kadarkoli med letom.

Naš namen je gibanje približati vsakomur. 

Pridruži se nam tudi ti!

Comments

  • September 5, 2020

    Hi, this is a comment.
    To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
    Commenter avatars come from Gravatar.

    reply

Post a Comment